Yayınlanma Tarihi: 02 Aralık 2014 Salı

Üniversitemiz Tanıtım Etkinliklerinde İzmirli Öğrencilerle Buluştu

“Bir dünya üniversitesi” olma yolunda emin ve hızlı adımlarla yürüyen Üniversitemiz, bu kez de tanıtım etkinliklerine İzmir’le devam etti.

“Yükseköğretim Günleri” tanıtım etkinlikleri kapsamında yapılan fuarda, Üniversitemizi temsilen Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Ömer Can Satır, Uluslararası İlişkiler Birimi Başkanı Yrd. Doç. Dr. Gökçe Merey, Mühendislik Fakültesinden Yrd. Doç. Dr. Seçil Türksoy, Fen Edebiyat Fakültesinden Yrd. Doç. Dr. İlknur Tosun Satır ve Basın ve Halkla İlişkiler Birimi Koordinatörü İsmail Eker görev aldı.

“Marka Şehir Dünya Üniversitesi” sloganıyla çıktığı yolda hızla büyüyerek gelişen Üniversitemizin öğrencilere ve rehber öğretmenlere yönelik düzenlenen materyalleri büyük ilgi ve yankı uyandırdı.

Öğrenci, rehber öğretmen ve velilerin yoğun ilgisi olan fuarda, Üniversitemizin istihdam odaklı bölümleri, programları, öğrencilerine sunduğu imkanlar, kulüp faaliyetleri, yurt dışı öğrenci hareketliliği hakkında tanıtıcı bilgiler verilerek “Üniversitemizde öğrenci olmak” anlatıldı.

Üniversitemizin hız kesmeden devam eden eğitim yolculuğu, Şanlıurfa’da yapılacak olan eğitim fuarıyla devam edecek.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube