Yayınlanma Tarihi: 02 Aralık 2014 Salı

Ataması Yapılan Akademik Personelimize Cübbesi Giydirildi

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan tarafından Üniversitemize ataması yapılan akademik personelimize cübbesi giydirildi.

Üniversitemiz İlahiyat Fakültesi İslam Tarihi ve Sanatları bölümü Türk İslam Sanatları Ana Bilim Dalı Profesörlük kadrosuna ataması yapılan öğretim üyesi Prof. Dr. Canan Nemlioğlu’na, Mühendislik Fakültesi Polimer Mühendisliği bölümüne ataması yapılan öğretim üyesi Prof. Dr. Uğur Adnan Sevil’e, Tıp Fakültesi Dahili Tıp Bilimleri bölümü Kardiyoloji Ana Bilim Dalı Doç. Dr. Yusuf Karavelioğlu ve İlahiyat Fakültesi Felsefe ve Din Bilimleri bölümü İslam Felsefesi Ana Bilim Dalı Doç. Dr. Aygün Akyol’a cübbesi Rektörümüz Prof. Dr. Alkan tarafından giydirildi.

2011 yılı itibarıyla Üniversitemizde görevli 16 Profesör, 20 Doçent ve 79 Yardımcı Doçent olmak üzere toplam 115 öğretim üyesi mevcut iken bugün itibarıyla Üniversitemizde  43 Profesör,  33 Doçent ve 121 Yardımcı Doçent olmak üzere toplam 197 öğretim üyesi bulunmaktadır.

Öğretim üyelerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

HİTİT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ