Yayınlanma Tarihi: 15 Aralık 2014 Pazartesi

Rektörümüz Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Haluk Görgün'ü Ziyaret Etti

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, kısa bir süre önce Gebze Teknik Üniversitesi’ne Rektör olarak atanan Prof. Dr. Haluk Görgün'ü makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Üniversitemize ilişkin genel bilgi paylaşımında bulunan Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, Üniversitemizin tüm kurumlarla işbirliği yapmaya her zaman istekli ve hazır olduğunu ifade ederek Gebze Teknik Üniversitesi ile Üniversitemiz arasında ortak iş birliği projeleri yapmaktan büyük mutluluk duyacağını belirtti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Haluk Görgün de her türlü işbirliğine hazır olduklarını ifade ederek Rektör Prof. Dr. Alkan’a çalışmalarında başarılar diledi