Yayınlanma Tarihi: 03 Kasım 2014 Pazartesi

Yabancı Uyruklu Öğrencilerimiz Oğuzlar’ı Ziyaret Etti

Üniversitemizin yapmış olduğu Mevlana ve Erasmus Değişim Programları ile ikili iş birliği anlaşmaları kapsamında dünyanın farklı ülkelerinden gelerek Üniversitemizde eğitime başlayan yabancı uyruklu öğrencilerimiz, Oğuzlar ilçemizi ziyaret etti.

Gezi programı kapsamında ilk olarak Oğuzlar Belediye Başkanlığını ziyaret eden öğrencilerimiz Oğuzlar Belediye Başkanı Orhan Ateş’ten ilçe hakkında bilgiler aldılar.

Gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Oğuzlar Belediye Başkanı Orhan Ateş, yabancı uyruklu öğrencilerimizin bulundukları bölgeyi daha yakından tanımaları ve yörenin geleneklerini, kültürel hayatı hakkında bilgi sahibi olma adına oldukça anlamlı bir gezi olduğunu ifade ederek Oğuzlar Belediyesi olarak her zaman Üniversitemize destek vermeye hazır olduklarını vurguladı.

Ardından ilçe merkezinde bulunan Karadonlu Can Baba türbesini, ceviz işleme tesisini gezen öğrencilerimiz aynı zamanda kültürel etkinlik çerçevesinde ilçedeki bir düğünü de ziyaret ederek hem bölgenin geleneklerini yakından tanıma fırsatı buldular hem de oldukça eğlenceli zaman geçirdiler.

Son olarak Obruk Barajı’nı ziyaret eden öğrencilerimiz düzenlenen tekne turlarına katılarak doğal güzellikler eşliğinde keyifli anlar yaşadılar.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube