Yayınlanma Tarihi: 27 Kasım 2014 Perşembe

Rektörümüz Çorum Milletvekili Salim Uslu’yu Ziyaret Etti

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Çorum Milletvekili TBMM İdare Amiri Salim Uslu’yu ziyaret etti.

 

Kısa bir süre önce Üniversitemiz ev sahipliğinde düzenlenen “Sürgünün 70. Yılında Ahıska Türkleri Uluslararası Sempozyumu”nun çok güzel geçtiğini belirterek katılımlarından ve vermiş olduğu desteklerinden dolayı Milletvekili Uslu’ya teşekkür eden Rektör Prof. Dr. Alkan, yakın bir zaman da Üniversitemiz ev sahipliğinde Çorum’da gerçekleştirilecek olan IV. Türk Dünyası Ekonomi Forumu’nun da zengin bir içerikle ve en güzel bir şekilde düzenleneceğini belirterek Uslu’dan destek istedi.

Rektör Prof. Dr. Alkan, Teknokent, Merkez Laboratuvar, MYO 1. Etap ve Alaca MYO binalarımızın bir kaç ay içerisinde teslim edileceğini, Kuzey Kampüsün de hızla şekillendiğini belirterek, “Üniversitemize vermiş olduğunuz destekler için teşekkür ediyorum” dedi.

Milletvekili Uslu ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “İlimizin gelişimine büyük katkı sunacağına inandığımız Teknokent’tin ve akabinde Merkez Laboratuvarı, MYO 1. Etap ve Alaca MYO binalarımızın teslim edilecek olması memnuniyet verici gelişmelerdir. Fiziki alt yapının günümüz şartlarına uygun, modern standartlarda olması hem öğrenci sayısının artmasına hem de tercih edilebilirliği artıran faktörlerdir. Üniversitemizde sayenizde günden güne fiziki şartlar ve akademik personel olarak büyümektedir. Her alanda yapacağınız çalışmalarda desteğimiz artarak devam edecektir” dedi. 


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube