Yayınlanma Tarihi: 24 Ekim 2014 Cuma

Üniversitemiz Aktif Yaşam Kulübü Kitap Toplama Kampanyasını Tekrarlıyor

Aktif Yaşam Kulübü kitap projelerine bir yenisini daha ekledi. Üniversitemiz bünyesinde faaliyet gösteren Aktif Yaşam Kulübü 3.yılında üçüncü kez, farklı okullara faydalı olabilmek için kitap toplama kampanyasını tekrarlıyor. 2011 yılında 2, 2012 yılında 3, 2013 yılında ise 4 okula olmak üzere daha önceki projelerde 9 farklı okula kitap yardımı yapan kulüp bu sene içinde ulaşılabilecek en çok sayıya ulaşarak öğrencilere farklı kaynaklar sağlamak amacıyla altyapı çalışmalarını tamamladı.

Aktif Yaşam Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Recep Ceylan yaptığı açıklamada ;”Aktif Yaşam Kulübü olarak farklı şehir, kasaba veya köylerde okuyan minik kardeşlerimizin ulaşamadıkları kitapları bizzat kendilerine kadar götürerek geleceğimizin aydınlık olmasına ufakta olsa bir katkı sunuyoruz. Şimdiye kadar yaptığımız kitap projeleri ile 4 farklı şehirde 5 farklı okula kitap yardımında bulunduk. Her sene olduğu gibi bu sene hem Çorum halkına hem Çorum’un önde gelenlerine hem basına ve biz öğrencilere bu projenin nihayete ermesi için büyük bir görev düşmektedir ve şundan eminim ki herkes bu proje için elinden geleni yapacaktır”  dedi.

Aktif Yaşam Kulübü Akademik Danışmanı Doç. Dr. Cemil Hakyemez ise konu ile alakalı kulübün resmi sitesinden yaptığı yazılı açıklamada; “P.Peacut'un dediği gibi "Okuma zevkini kazanmayanın öğrenimi yarıda kalmıştır"  sözünü kendimize rehber bildik ve bu yönde ilerliyoruz. Biz biliyoruz ki başarılı olmanın tek yolu çalışmaktan geçer. Bu dünyada herkes eşit değildir. Kiminin imkanları kitabı satın alıp okumaya elverişliyken kimi ise  bu imkanlara sahip değil işte Aktif Yaşam Kulübü olarak biz bu kardeşlerimize kitap okuma imkanını bir lüks olarak görmelerinin önüne geçerek, onlara o envanteri sağlayarak okuma alışkanlığı kazanmalarına ufakta olsa destek vermeye çalışıyoruz”  dedi.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube