Yayınlanma Tarihi: 28 Ocak 2014 Salı

Her Düzeyde İngilizce Eğitimleri

HİTİTSEM, Ana dili İngilizce olan 4 Adet Öğretim Elemanı ile Üniversitemiz İngilizce Okutmanları işbirliğinde çeşitli düzeylerde İngilizce Eğitimi ve Sınavlara Hazırlık Kursları düzenlemektedir. Genel Kur Tanımlı İngilizce eğitimi Multimedya desteği ile Akıllı TV'de kullanılan Orjinal Yazılımlarla verilmekte olup, 3 farklı düzey için yeniden başlayacaktır. 8 Şubat 2014 Cumartesi tarihinde HİTİTSEM Binasında Seviye Belirleme Sınavı yapılacak olup ilk ders 15 Şubat 2014 Cumartesi günü başlayacaktır.

IELTS Sınavına Hazırlık Eğitimleri ise tamamen Ana dili İngilizce olan eğitmenler tarafından verilmektedir. İki farklı kur düzeyinde verilen bu eğitimlerde, geçerliliği Dünya'nın birçok ülkesinde kabul görmüş bu sınava hazırlık eğitimini kapsamaktadır. Aynı zamanda IELTS sınav sonuçları Türkiye'de eşdeğerliliği ÖSYM tarafından kabul edilmiş ve Lisansüstü Eğitim ile Akademik kariyerler yapmak isteyenlerin yanı sıra Yurt Dışında çalışmak isteyen ya da göçmen olarak gitmek isteyenlerden istenen dil belgesini sağlamaktadır. HİTİTSEM IELTS sınavına hazırlık eğitimleri konusunda orjinal ve alanında uzman ders materyalleri ile bu eğitimi vermektedir.

Yabancı Dil Sınavı (YDS) hazırlık eğitimleri de HİTİTSEM' de verilen diğer İngilizce eğitimleridir. Özellikle YDS Sınavına hazırlanmak isteyen kursiyerlerimiz Nisan 2014 döneminde Çorum'da yapılacak olan YDS Sınavına katılabileceklerdir. Eğitimlere Hafta Sonu Grubu 1 Şubat 2014 Cumartesi; Hafta İçi Grubu 3 Şubat 2014 Pazartesi günü başlayacaktır.

HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube