Yayınlanma Tarihi: 22 Ocak 2014 Çarşamba

Rektörümüz Akademik Birim Ziyaretlerine Devam Ediyor

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan akademik birim ziyaretlerine İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ve Sağlık Yüksekokulu akademik personeli ile bir araya gelerek devam etti.
 
İlk olarak İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme, Maliye ve Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü akademik personeli ile bir araya gelen Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, Üniversitemizde yapılan çalışmalar hakkında yıllar itibari ile değerlendirmelerde bulunarak gelecekte hedeflenen ve bugün gerçekleştirilen projeler hakkında Fakülte öğretim elemanlarını bilgilendirdi.
 
İkinci ziyaretinde ise Sağlık Yüksekokulu akademik personeli ile bir araya gelen Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, Sağlık Yüksekokulu öğretim elemanlarımızın görüş ve taleplerini dinleyerek  yürütülen çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundu.
 
Rektörümüz Prof. Dr. Alkan ziyaret ettiği her iki akademik birimimizde de; Üniversitemiz Kuzey Kampüsü’ne yapılacak binaların master planı üzerinden görsel sunum yaparak inşaatı devam etmekte olan HÜBTUAM, MYO, Alaca MYO ve 2014’te inşaatına başlanacak olan projeler hakkında bilgiler verdi.
 
Ziyaretlerinde HUZEM, HİTİTSEM, öğrenci otomasyon sistemi, akademik web sayfasının oluşturulması, Merkez Kütüphane’nin elektronik kaynakları, yayın teşviki, akreditasyon, çalışmaları hakkında bilgiler veren Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, BAP, Mevlana, Erasmus gibi programlara ilişkin de açıklamalarda bulunarak yurtdışı bilimsel etkinlikleri destekleme programlarına verilen desteklere dikkat çekti.
 
Üniversitemizin istihdam odaklı ve geleceğe dönük yeni açılan bölümlerle/programlarla daha da büyüdüğünü belirten Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, kontenjanlarımızın doluluk oranına dikkat çekerek Üniversitemizin tercih edilen bir üniversite olduğunu belirtti. 
 
Öğretim elemanlarına katkı ve katılımlarından dolayı teşekkür ederek Üniversitemizin yakaladığı bu başarı tablosunun artarak devam edeceğine inandığını belirten Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, tüm mensuplarımıza evrensel ölçüler göz önünde tutularak, daha iyi imkanlar sunma gayreti içerisinde olduklarını ifade ederek Üniversitemizin “Bir Dünya Üniversitesi” olma hedefine “adil, şeffaf, hesap verebilir ve ulaşılabilir” yönetim anlayışıyla hızlı ve emin adımlarla ilerlediğini açıkladı.

HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube