Yayınlanma Tarihi: 20 Eylül 2013 Cuma

Üniversitemiz Meslek Yüksekokulu Gazilerimizi Unutmadı

Üniversitemiz Meslek Yüksekokulu; büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'e Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından 'Gazilik' unvanının verilişinin 92. Yıldönümünde, “19 Eylül Gaziler Günü”  dolayısıyla Çorumlu Gazileri derneklerinde ziyaret etti.

Ziyarete Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Cemal Çevikli, Meslek Yüksekokulu  Sekreteri Ragıp Atalay,  Öğr. Gör. Duran Demirci, Öğr. Gör. Tuğba Gülen ve  Meslek Yüksekokulu İnşaat Teknolojisi Bölümü öğrencilerinden Melike Kalaysız ve Eren Bayar  katıldı.

Katılımcılar; Çorum Muharip Gaziler ve Kıbrıs Gazileri Derneği Başkanı Muharrem Gül ve gaziler tarafından büyük bir içtenlikle karşılandı. Böyle bir günde üniversite tarafından  hatırlanmanın kendileri acısından gurur verici olduğunu belirten Gül ve Gaziler duygulu anlar yaşadılar.