Yayınlanma Tarihi: 18 Eylül 2013 Çarşamba

Ataması Yapılan ve Unvanda Yükselen Akademik Personellerimize Cübbeleri Giydirildi

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan tarafından, Üniversitemize ataması yapılan ve unvanı yükselen akademik personellerimize cübbeleri giydirildi.

Üniversitemiz Tıp Fakültesi Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümü Genel Cerrahi Anabilim Dalına ataması yapılan öğretim üyesi Prof. Dr. Mete Dolapçı ile Profesör unvanına yükselen Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Mehmet Çanlı’ya Profesör cübbesi ve Doçent unvanına  yükselen Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Kazım Savaş Bahçeci’ye Doçent cübbesi Rektörümüz Prof. Dr. Alkan tarafından giydirildi.

Hitit Üniversitesi camiasına katılan ve unvanı yükselen öğretim üyelerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

HİTİT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ