Yayınlanma Tarihi: 02 Ağustos 2013 Cuma

“Güneş Gölge Arıyor” Proje Ekibi Rektörümüzü Ziyaret Etti

Hitit Gençlik Topluluğunun hazırladığı, Avrupa Birliği Bakanlığı AB Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı tarafından kabul edilen “Güneş Gölge Arıyor” adlı proje ekibi Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı ziyaret etti.

Koordinatörlüğünü Bahri Ertek’in yaptığı ve İtalya, Polonya ve Litvanya’dan 25 gencin bulunduğu “Güneş Gölge Arıyor” ekibi Çorum’da Hitit Uygarlığına ait merkezleri gezerek yöresel halk oyunları öğrenecekler.

Proje hakkında bilgiler veren Bahri Ertek, kültür turizmi açısından önemli bir organizasyona imza attıklarını belirterek, desteklerinden dolayı Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’a teşekkürlerini iletti.

Gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, Üniversitemizi ve Çorum’u tanıtıcı kısa bir sunum yaptı. Eğitim birimlerimiz, öğrencilere sunulan imkanlar ve uluslararası anlaşmalar hakkında genel bilgi paylaşımında bulunan Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, “Sizleri her zaman Üniversitemize ve Çorum’a bekliyoruz, yapılan uluslararası anlaşmalar ve Erasmus kapsamında Üniversitemizde eğitim alabilirsiniz” dedi.

Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, yapılacak organizasyonun Çorum’un uluslararası anlamda tanıtımına oldukça yararlı olacağını ifade ederek, “Güneş Gölge Arıyor” proje ekibine başarılar diledi.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube