Yayınlanma Tarihi: 08 Temmuz 2013 Pazartesi

Üniversitemiz Meslek Yüksekokulu Mezunları Bir Araya Geldi

Yıllar önce mezun olan Meslek Yüksekokulu öğrencileri, her yıl bir araya gelerek hem hasret gideriyorlar hem de öğrencilik günlerindeki anıları hatırlayarak öğrencilik yıllarındaki heyecanı tekrar yaşıyorlar.

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ın ve Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Menderes Suiçmez’in katılımıyla Üniversitemiz Meslek Yüksekokulu Konferans Salonu’nda gerçekleşen etkinlikte buluşan mezunlarımız yıllar geçmesine rağmen hatırlanan tüm anıları paylaşarak, öğrencilik günlerini yâd ettiler.

Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Menderes Suiçmez, Meslek Yüksekokulu’nda yapılan çalışmalar hakkında kısa bilgiler vererek, “Mezun öğrencilerimiz her yıl ağırlamaktan onur duyarız” dedi.

Üniversitemizde yapılan çalışmalar ve Meslek Yüksekokulu’na yapılacak olan kampüs ile ilgili genel bilgi paylaşımında bulunun Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, mezun öğrenciler için “Öğrenci Mezun Sistemi”nin oluşturulduğunu ve eğitim temelleri çok eskiye dayanan Üniversitemizin tüm mezunlarının mezun sistemine kayıt yapmalarının memnuniyet verici olacağını belirtti.

 


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube