Yayınlanma Tarihi: 27 Temmuz 2013 Cumartesi

Çorum Milletvekilimiz Murat Yıldırım’dan Üniversitemize Ziyaret

AK Parti Çorum milletvekilimiz Murat Yıldırım, Rektörümüz Prof.Dr. Reha Metin Alkan’ı ziyaret etti. Üniversitede yapılan çalışmaların ele alındığı ziyarette Milletvekili Yıldırım, Hitit Üniversitesinin her geçen gün büyümekte olduğunu, üniversitedeki olumlu gelişmelerin ilimiz için de büyük bir önem taşıdığını dile getirerek, üniversite için şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonrasında da ellerinden gelen her türlü katkıyı vereceklerini belirtti. Vekilimizin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektörümüz Prof.Dr. Alkan, üniversitemizde yapılan çalışmalar hakkında bilgi paylaşımında bulundu. Göreve geldikleri günden bu yana ilimiz milletvekilleri ile sürekli koordinasyon içinde çalıştıklarını ve birlikte yapılan çalışmaların sonucunda da artık somut sonuçlar alınmaya başlandığını ifade ederek, teşekkürlerini iletti.