Yayınlanma Tarihi: 22 Temmuz 2013 Pazartesi

Sağlık Bakan Yardımcımız Agah Kafkas Rektörümüzü Ziyaret Etti

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı Sağlık Bakan Yardımcımız Agah Kafkas makamında ziyaret etti. Üniversitemizde kaybedilen zamanın Rektörümüzün özverili çalışmaları ile kapatıldığını belirterek Üniversitemiz için büyük çapa sarf edildiğini ifade eden Kafkas, Allah razı olsun bir memleket evladı olarak genç yaşata Çorum’a gelerek büyük özveri ile Üniversitemiz için Çorum için çalışıyor dedi. Sözlerine Çorum’un bir kazancı olarak görüyoruz diyerek devam eden Kafkas, kişiler ve kurumlar arasındaki bu tür işbirliğinde Çorum kazanır, Çorumlu kazanır diyerek devam etti. Kafkas, Rektörümüz Prof. Dr. Alkan’a çalışmalarında başarı dileyerek şahsım ve Bakanlığımız adına Üniversitemiz için ne gerekiyorsa yapmaya hazırım dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektörümüz Prof. Dr. Alkan da, Üniversitemize ilişkin genel bilgi paylaşımında bulunarak Tıp Fakültesi’ndeki yapılan çalışmalara ve ileriye dönük projelere ilişkin bilgi paylaşımında bulundu. Üniversitemiz Tıp Fakültesinde yapılan önemli operasyonlara değinerek bu başarıların halkımıza büyük fayda sağladığını belirten Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, Üniversitemizde ki çalışmaların hızla artarak daha da büyüyeceğini belirterek Üniversitemiz Tıp Fakültesine verilen destekler için Kafkas’a teşekkür etti.