Yayınlanma Tarihi: 22 Temmuz 2013 Pazartesi

Rektörümüz Çorum Fen Lisesi Mezunları Platformu Buluşma Yemeğine Katıldı

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan Çorum Fen Lisesi Mezunları Platformu adına Çorum Fen Lisesi İngilizce Öğretmeni Hüseyin Öneği’nin koordinatörlüğünde Anvatar Termal Otelde 3.sü düzenlenen Çorum Fen Lisesi Mezunları buluşma yemeğine katıldı. Yemeğe  bu seneki onur konuğu olarak katılan Rektörümüz Prof. Dr. Alkan’ın yanı sıra okul yöneticileri ve öğretmenleri ile birlikte 150 civarında mezun öğrenci katıldı.

Uzun zamandır birbirleriyle yüz yüze görüşme imkanı bulmayan gençlerin gayet sıcak ve samimi bir ortamda hasret gidererek anılarını yad ettikleri programda Rektörümüz Prof. Dr. Alkan öğrencilerle birlikte iftar yaparak fikir alışverişinde bulundu. Bir kısmı Üniversiteden de mezun olup iş dünyasına atılan gençlerle sohbet eden Rektörümüz Prof. Dr. Alkan yaptığı konuşmada Üniversitemiz hakkında katılımcı öğrencilere bilgi vererek Üniversitemizin Türkiye’nin önde gelen Üniversitelerinden birisi olma yolunda hızla ilerlediğini belirtti. Rektörümüz Prof. Dr. Alkan gençlerin memleketlerindeki Üniversitelerine olan ilgilerini artırmalarını ve destek olmalarını istedi.

Programa katılmaları münasebetiyle Mezunlar Platformu adına Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi  İntern Öğrencisi Merve Yaşıtlı  Rektörümüz Prof. Dr. Alkan’a çiçek takdim ederken İstanbul Tıp Fakültesi  5. Sınıf Öğrencisi Murat Metin de kendi yaptığı bir Ebru çalışmasını hediye etti.

Öğrenciler ayrıca bu tür birliktelikleri organize eden ve kendilerini bir araya getirip buluşma imkanı sağlayan öğretmenleri Hüseyin Öneği’ye de teşekkür olarak çiçek ve Ebru işlemesi  takdim ettiler. Yemek gecenin ilerleyen saatlerinde öğrencilerin sohbetleriyle seneye tekrar buluşma sözü ile birlikte sona erdi.

 


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube