Yayınlanma Tarihi: 18 Temmuz 2013 Perşembe

Rektörümüz Çorum Ziraat Odası Başkanını Ziyaret Etti

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Çorum Ziraat Odası Başkanlığına yeniden seçilen Mehmet Sayan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ziraat Odası Başkanı Mehmet Sayan, Çorum çiftçisini ekonomik olarak daha güçlü hale getirmek için yapmış oldukları çalışmalara ilişkin bilgi paylaşımında bulunarak çiftçinin yaşadığı sorunların çözümünde Üniversitemizden destek istedi.

Günümüz toplumunda ekonominin tüm sektörler için büyük önem arz ettiğini belirterek tohum kalitesinin ve toprağa ekilen veya dikilen ürünün uyuşmasının önemine değinen Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, çiftçimizin daha güçlü ve modern bir üretim yapabilmesi için bilinçli hareket etmesinin gerekliliğine dikkat çekti.

Çiftçimizin alışa gelen tecrübesini bilimsel kriterlerle birleştirdiğinde daha da güçleneceğini belirterek bu alandaki sektörel talepleri karşılamak için Üniversitemiz bünyesinde de bir Merkez oluşturulması yönünde çalışmaların yapıldığını belirten Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, severek yapılan işlerden keyif alındığını ve beraberinde başarı elde edildiğini belirterek güzel hizmetlerinizin devamı da hayırlı olur inşallah dedi ve Ziraat Odası Başkanı Sayan’ı tebrik ederek, çalışmalarında başarı diledi.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube