Yayınlanma Tarihi: 01 Temmuz 2013 Pazartesi

Üniversitemiz 33. Uluslararası Çorum Hitit Fuar ve Festivali’ne Katıldı

Bu yıl 33.sü düzenlenen Uluslararası Çorum Hitit Fuar ve Festivali kapsamında, Çorum Valiliği, Çorum Belediyesi, Tureks Fuarcılık ile Çorum Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğinde bu yıl 10.su organize edilen Çorum Ticaret Sanayi ve İstihdam Fuarı, 65 stantla çeşitli illerden 96 firmanın katılımı ile gerçekleşti.

Uluslararası Çorum Hitit Fuar ve Festivali’nde stant açan Üniversitemiz ziyaretçilerden yoğun ilgi gördü. Üniversitemiz yükseköğretim kurumlarına ilişkin genel bilgi paylaşımının bulunulduğu ve tanıtım materyallerinin dağıtıldığı stantta Üniversitemiz öğretim elemanları ziyaretçilerden gelen soruları cevaplandırdı.

Üniversitemiz bünyesinde gerçekleştirilen projelerin de sergilendiği stantta Mekatronik ve Alternatif Enerji Kulübü öğrencilerinin gerçekleştirmiş oldukları “Civciv” Engelli Araç Projesi ilk günden itibaren katılımcıların ilgi odağı haline geldi.