Yayınlanma Tarihi: 03 Haziran 2013 Pazartesi

Üniversitemiz Öğrencileri Kıbrıs Yakın Doğu Üniversitesi’ni Ziyaret Etti

Üniversitemizin 02 Nisan 2013 tarihinde Kıbrıs Yakın Doğu Üniversitesi (KYDU) ile imzalamış olduğu protokol çerçevesinde öğrencilerimiz, üniversitelerarası eğitim ve kültür işbriliği sağlamak amacıyla Kıbrıs Yakın Doğu Üniversitesi’ne davet edildiler.

Etkinliğe KYDU ile Üniversitemizin ortak olan bölümlerindeki en başarılı toplam 24 öğrencimiz, Uluslararası İlişkiler Birim Başkanı Yrd. Doç. Dr. Gökçe Merey eşliğinde katıldılar.

KYDU Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şenol Bektaş’ın karşıladığı öğrencilerimiz KYDU’nin kampüsünü gezme,  kendileri ile ilgili bölümlere giderek öğretim üyeleri ile tanışma ve fikir alışverişinde bulunma fırsatı yakaladı. İlerleyen günlerde Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC)’nin tarihi ve turistik öneme sahip bölgelerini gezerek KKTC’nin tarihimizdeki yeri ve ülkemiz için önemi hakkında değerli bilgiler edindiler.

Öğrencilerimiz, kendileriyle yakından ilgilenen  KYDU Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şenol Bektaş’a ve organizasyonda emeği geçen herkese içten teşekkürlerini sunarak Ülkemize döndüler.

Etkinlik sonrasında öğrencilerimiz ve Uluslararası İlişkiler Birim Başkanımız Yrd. Doç. Dr. Gökçe Merey Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı makamında ziyaret ederek etkinliğe ilişkin bilgi paylaşımında bulundular.

Rektörümüz Prof. Dr Alkan da, bu tür etkinliklerin üniversitemize ve öğrencilerimize büyük katkı sağlayacağını dile getirerek, öğrencilerimize başarı dileklerinde bulundu. 


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube