Yayınlanma Tarihi: 13 Haziran 2013 Perşembe

Rektörümüzü Çorum Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ziyaret Etti

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ali Dinçer, Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı, makamında ziyaret etti. Ziyarette Dinçer, Çorum Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğüne bağlı Sevgi Evlerinde kalan öğrencilere Üniversitemiz Sürekli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi (HİTİTSEM) tarafından ücretsiz verilmekte olan kurslarımızdan dolayı Rektörümüz Prof. Dr. Alkan’a teşekkür etti.

Sevgi Evlerinde kalan öğrencilerin hepimizin çocukları olduğunu belirterek ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektörümüz Prof. Dr. Alkan da, HİTİTSEM tarafından verilmekte olan her bir kurs için, Sevgi Evlerinden bir öğrencimize sosyal sorumluk bağlamında ücretsiz olarak faydalandırmaya devam edeceklerini açıklayarak Sevgi Evlerinde kalan öğrencilerimize başarı dileklerini iletti.