Yayınlanma Tarihi: 31 Mayıs 2013 Cuma

MYO Tanıtım Etkinliklerine Başladı

Sınavsız geçiş sistemi nedeniyle il içinden gelenler anlamında en önemli öğrenci kaynağımızı teşkil eden Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi öğrencilerine,  Çorum Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Konferans Salonunda, 29 Mayıs Çarşamba günü saat 14:00 da Yüksekokul Müdür Yardımcıları Öğr.Gör. Nevzat Koçak, Öğr. Gör. Cemal Çevikli, Teknik Programlar Bölüm Başkanı Öğr.Gör. H.Murat Özelli ve Öğr.Gör. Özlem Kaya ‘nın   katılımı ile Tanıtım ve bilgilendirme sunumu yapılmıştır.

Programa Çorum Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Müdürü Erhan Özsaray,  Müdür Yardımcısı İbrahim Ayaz  ve    rehberlik öğretmeni Hamdi Erkuş’ un yanı sıra çok sayıda öğrenci katılmıştır             

İlk olarak Öğr.Gör.Özlem Kaya tarafından  Üniversitemizin genel tanıtım sunumu yapıldıktan sonra, Meslek Yüksekokulumuz Md.Yrd. Cemal Çevikli tarafından Yüksekokulumuzun fiziki yapısı,  Teknik Programlar, Dikey Geçiş Sınavı ve sağlanan olanaklar hakkında sunumu yapılmıştır.

Aynı kapsamda 30 Mayıs Perşembe günü saat :13:30 da Teknik ve Endüstri meslek lisesi 40 kişilik bir öğrenci grubu, Rehberlik Öğretmeni Hamdi Erkuş’ la birlikte Okulumuzu ziyaret etmişler ve tanıtım faaliyetinin ikinci ayağında da Okulumuz atölye ve laboratuarları öğrencilere yerinde tanıtılmıştır.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube