Yayınlanma Tarihi: 29 Mayıs 2013 Çarşamba

Sungurlu Meslek Yüksekokulu Resim Sergisi Düzenledi

Hitit Üniversitesi Sungurlu Meslek Yüksekokulu tarafından düzenlenen Resim Sergisi Sungurlu’da gerçekleştirilen açılış töreniyle sanatseverlerin ziyaretine açıldı. Yapılan açılış törenine Sungurlu Kaymakamı Hulusi Şahin ve Sungurlu Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Kubilay Karacif ile birlikte, Hitit Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekan Yardımcıları Doç. Dr. İbrahim Sönmez ve Yrd. Doç. Dr. Fatih Özbey, Gıda Mühendisliği Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Bülent Kabak, Daire Müdürleri, Okul Müdürleri, Sivil Toplum Kuruluşları Temsilcileri, Sungurlu Meslek Yüksekokulu personeli- öğrencileri ve vatandaşlar katıldılar.

Resim Öğretmeni Ferdane Koç öncülüğünde Sungurlu Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi 1. Sınıf öğrencileri tarafından hazırlanan ve yağlı boya, noktalama, karakalem ve guaj boya teknikleri ile yapılan eserlerin yer aldığı sergi ziyaretçiler tarafından büyük beğeni topladı.

Resim Sergisi 28-30 Mayıs tarihleri arasında sanatseverlerin ziyaretine açık olacak.