METEK Proje Ekibi Tarafından Sungurlu MYO’da Çalışmalar Yapıldı

23 Mayıs 13

Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından finanse edilen   “Türkiye’de Mesleki ve Teknik Eğitimin Kalitesinin Geliştirilmesi (METEK) Projesi” kapsamında Üniversitemiz Sungurlu Meslek Yüksekokulu’nda 2 günlük çalışma programı gerçekleştirildi. Program kapsamında İskoçya Eğitim Bakanlığı uzmanı Joe Spencer, Gazi Üniversitesi Teknoloji  Fakültesi  Öğretim Üyesi Prof. Dr. Serdar Yücesu, Gazi Üniversitesi  Ostim Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Güven Meral ve Proje çevirmeni Begüm Aykal’dan oluşan METEK ekibi Sungurlu Meslek Yüksekokulunda, okul yönetimi, öğretim elemanları, idari personel ve öğrencilerin katılımlarıyla mesleki ve teknik eğitimin kalitesinin geliştirilmesine yönelik toplantılar gerçekleştirdiler.

Sungurlu Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Kubilay Karacif, bu çalışmada  hedeflerinin METEK Projesi kapsamında pilot okul olan Sungurlu Meslek Yüksekokulunda okul personeline kalite güvence konusunda bilgilendirmek ve farkındalık oluşturmak, okulun eksikliklerini tespit ederek iyileştirme önerilerinde bulunmak, proje kapsamında hazırlanacak olan “öz değerlendirme çalışmalarına” katkı sağalmak olduğunu belirterek bu proje kapsamında benzer çalışmaların ileride de yapılacağını açıkladı.

METEK Proje Ekibi Tarafından Sungurlu MYO’da Çalışmalar Yapıldı