Yayınlanma Tarihi: 14 Mayıs 2013 Salı

MYO’da “Tecrübe Günleri 2013-3” Gerçekleştirildi

Üniversitemiz Meslek Yüksek Okulu tarafından düzenlenen  'Tecrübe Günleri' etkinliklerinin üçüncüsü Meslek Yüksek Okulu Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Etkinliklerin bu haftaki konuğu MAC Tekstil ve Konfeksiyon Genel Müdürü Selim ŞAHİN oldu.

Etkinliğin açılış konuşmasını yapan Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Menderes SUİÇMEZ, "Tecrübe Günleri 2013" kapsamında öğrencilerle, çeşitli alanlarda uzmanlaşmış ve iş hayatında  “Rol Model” olabilecek   kişileri buluşturarak, öğrencilerimizin  hayata  atılmadan önce karşılaşabilecekleri güçlükleri görebilmeleri ve iş dünyasının kendilerinden istedikleri konusunda bilgi sahibi olabilmeleri için bu tür etkinliklerin önemli olduğunu belirtti .

Açılış konuşmasının ardından kürsüye gelen Selim ŞAHİN önce hayatından kesitler aktardıktan sonra, Tekstil sektörünün dünü ve bugünü hakkında bilgiler verdi. Tekstilde markanın ve markalaşmanın önemini vurgu yaptı.                 Yıllardır gelişmiş ülkelerin tanınmış markaları tarafından nasıl kullanıldıklarını ve kendilerinin çok düşük fiyatlara ürettiği ürünlerin dünyanın tanınmış markaları tarafından 4-5 katı fiyatlarla pazarlandığını belirtti. Tekstil öğrencilerine çok çalışmaları ve özellikle tasarım konusunda kendilerini geliştirmeleri konusunda tavsiyelerde bulundu.

Program Soru-Cevap bölümünden sonra Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Menderes SUİÇMEZ'in, Selim ŞAHİN’e teşekkür plaketi takdim etmesinin ardından sona erdi.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube