Yayınlanma Tarihi: 13 Mayıs 2013 Pazartesi

Üniversitemizde “Yolculuk Nire Hemşerim” İsimli Etkinlik Gerçekleştirildi

Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Konferans Salonunda İşletmecilik ve Girişimcilik kulübünün katkılarıyla gerçekleştirilen Secretcv.com isimli kuruluştan sunulan ‘Yolculuk Nire Hemşerim’ isimli konferans Yıldız Teknik ve Mimar Sinan Üniversiteleri öğretim görevlisi aynı zamanda PERYÖN (Türkiye İnsan Yönetimi Derneği) üyesi olan Erim HISIM’ın sunumu ile yapıldı.

Kişisel gelişim, başarı, odaklanma , hedef belirleme ve kendini keşfetme konularının yer aldığı ve öğrencilerimizin yoğun ilgi gösterdiği konferans çok neşeli ve eğlenceli bir şekilde adeta bir talk show havasında geçti. Öğrencilerin yer aldığı mini oyun senaryolarıyla hayattan kesitler ve örneklemeler sunularak yaklaşık 2 saat süren konferans sonrasında İşletmecilik ve Girişimcilik Kulübü Başkanı Ömer YURT, etkinliğin kendileri için gerçekten çok verimli ve eğlenceli bir aktivite olduğunu belirterek bu tür sosyal aktivitelerin öğrenciler için büyük bir önem arz ettiğini ifade etti.