Yayınlanma Tarihi: 13 Mayıs 2013 Pazartesi

Rektörümüze Hayırlı Olsun Ziyareti

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin ALKAN’ı Çorum AK Parti Milletvekilimiz Cahit BAĞCI ve İl Başkanı  Ahmet Sami CEYLAN makamında ziyaret ederek, yeni Rektörlük Binası için hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Üniversitemizde yapılan çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getiren BAĞCI, Rektörümüze yapmış olduğu başarılı çalışmalarından dolayı tebrik ederek, her zaman Üniversitemizin yanında olduklarını belirtti ve başarılar diledi. İl Başkanı CEYLAN da, Rektörümüz Prof. Dr. ALKAN’ın özverili çalışmalarını takdirle karşıladıklarını belirterek, her zaman olduğu gibi Üniversiteye olan desteklerinin artarak devam edeceğini açıkladı.

Rektörümüz Prof. Dr. ALKAN da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Üniversitemiz yükseköğretim kurumlarına ilişkin bilgi paylaşımında bulundu. Üniversitemiz bünyesinde yapılacak olan inşaatların da konuşulduğu görüşmede Rektörümüz Prof. Dr. ALKAN, yakında temeli atılacak olan Merkez  Laboratuvarına ilişkin BAĞCI ve CEYLAN a bilgi verdi.