Yayınlanma Tarihi: 09 Nisan 2013 Salı

Üniversitemiz Engelsiz Üniversite Çalıştayı’na Katıldı

Üniversitemiz Engelli Öğrenci Birimimiz, Süleyman Demirel Üniversitesi (Isparta) ev sahipliğinde düzenlenen ‘VII. Engelsiz Üniversite Çalıştayı’'na katıldı.

70’e yakın devlet ve vakıf üniversitesinden çok sayıda katılımcıyla yapılan çalıştay, YÖK Özürlü Öğrenciler Komisyonu temsilcileri ve üniversitelerin engelsiz birim yöneticilerinin katılımlarıyla gerçekleşti. Çalıştaya Üniversitemizi temsilen Engelli Öğrenci Birimi Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Nur ŞAT ve Sungurlu MYO öğrencimiz Bade GÜLER, katıldı.

Çalıştayda engelliler ve yüksek öğretim sorunları ele alınarak, eğitimin engellilere göre uyarlanması, engellilerin başkalarına bağımlı olmaksızın eğitim fırsatlarından faydalanabilmelerine ilişkin sorunlar ve çözüm önerileri üzerinde duruldu.