Yayınlanma Tarihi: 05 Nisan 2013 Cuma

Belediye Başkanları Rektörümüzü Ziyaret Etti

Üniversitemiz Yeni Vizyon Girişimcilik Kulübü tarafından gerçekleştirilecek “Gençler Soruyor Beş Belediye Başkanı Cevaplıyor” isimli etkinliğe konuşmacı olarak katılacak; Sungurlu Belediye Başkanı Selahaddin UZUNKAYA,  Boğazkale Belediye Başkanı Ali Rıza SOYSAT, Seydim Belediye Başkanı Alaadtin KÖKSAL, Başpınar Belediye Başkanı Cevdet DAĞ ve Konaklı Belediye Başkanı Ahmet ŞENTÜRK etkinlik öncesinde, Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin ALKAN’ı makamında ziyaret ettiler.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. ALKAN, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Üniversitemiz yükseköğretim kurumlarına ilişkin genel bilgi paylaşımında bulundu.

Belediye Başkanları da, Üniversitemizde yapılan çalışmaları memnuniyetle izlediklerini belirttiler ve Rektörümüz Prof. Dr. ALKAN’a özverili çalışmaları nedeni ile teşekkürlerini sunarak, başarı dileklerini ilettiler.