Yayınlanma Tarihi: 04 Nisan 2013 Perşembe

Rektörümüz Çorum Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü’ne Ziyaret Gerçekleştirdi

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Reha Metin ALKAN, HİTİTSEM Müdürü Yrd. Doç. Dr. Eşref Savaş BAŞCI eşliğinde, Çorum Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Zafer EYVAZ’ı makamında ziyaret etti.

Rektörümüz Prof. ALKAN ziyarette, Üniversite Sanayi işbirliğine verdiği önemi dile getirerek, Üniversitemiz ile sanayicimizin güçlerini birleştirmesi gerektiğini belirtti. Üniversitemizin akademik birikimini, Çorum’daki tüm paydaşlara ve bu bağlamda iş dünyasına aktarma gayreti içerisinde olduklarını belirten Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. ALKAN, Üniversitemiz bünyesinde eğitim faaliyetine başlayan Hitit Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (HİTİTSEM) gibi birimlerimiz aracılığı ile bunu gerçekleştirilebileceğini belirtti. Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Çorum Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Zafer EYVAZ, Üniversitemiz ile her türlü işbirliğine hazır olduklarını belirterek, Üniversitemiz ile ortak eğitim faaliyetleri düzenlemek istediklerini söyledi.

Hitit Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (HİTİTSEM) bünyesinde düzenlenebilecek ortak eğitimler hakkında görüş alış verişinde bulunulan ziyarette,  Çorum Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Zafer EYVAZ HİTİTSEM’in yeni binasına davet edildi.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube