Yayınlanma Tarihi: 30 Nisan 2013 Salı

Üniversitemiz Matematik Bölümü Tanıtım Etkinliklerine Başladı

Üniversitemizi tercih edecek öğrencilerin daha bilinçli tercih yapabilmesi için Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi Matematik Bölümü, Çorum; Atatürk Anadolu Lisesi ve Cumhuriyet Lisesi’nde gerçekleştirilen etkinliklerle tanıtıldı.

Üniversitemiz Öğretim üyelerinden Yrd. Doç. Dr. Hüseyin Altundağ ve Araş. Gör. Dr. Oğuzhan Bahadır’ın katılımlarıyla gerçekleştirilen etkinlikte öğrencilere; Üniversitemiz yüksek öğretim programları ve Üniversitemizin öğrencilere sağladığı imkanlardan bahsedilerek, Matematik Bölümü hakkında öğrenciler bilgilendirilip,  matematiğin eğlenceli dünyası bir sunum eşliğinde öğrencilerle paylaşıldı. Bu bağlamda,   matematiğin önemi, tarihsel gelişimi, alt anabilim dalları, matematikte ilgi çekici sorular ve mezunların istihdam olanakları hakkında katılımcılar bilgilendirildi.

Üniversitemiz öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Hüseyin Altundağ tarafından gerçekleştirilen sunum ve sonrasında öğrencilerin katılımlarıyla soru-cevap şeklinde gerçekleşen etkinlikten, öğrenciler duydukları memnuniyeti dile getirerek, Üniversitemize teşekkür etti.

Etkinlikte görevli Üniversitemiz Öğretim Üyeleri,  Üniversitemizi tercih edecek öğrencilere ve Üniversitemizin daha da iyi tanınmasına önemli bir katkı sağlayacağına inandıkları bu etkinliklerin diğer okullarda da devam edeceğini belirttiler.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube