Yayınlanma Tarihi: 12 Nisan 2013 Cuma

Üniversitemiz MYO’da “Tecrübe Günleri 2013-2” Etkinliği Gerçekleştirildi

Üniversitemiz Meslek Yüksekokulu tarafından "Tecrübe Günleri 2013" kapsamında düzenlenen etkinliğin ikincisi Meslek Yüksekokulu Konferans salonunda gerçekleştirildi.

Programın  konuğu örnek alınacak bir başarı öyküsü olan Halkbank Çorum Şubesi Müdürü Sayın Cemal KAÇAY oldu. Düzenlenen konferansa Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Menderes SUİÇMEZ, Meslek Yüksek Okulu Müdür Yardımcısı  Öğr. Gör. Nevzat KOÇAK,İİPB Başkanı Yrd.Doç.Dr. S.Öznur SAKINÇ ve Meslek Yüksekokulumuz  akademisyenleri ile çok sayıda öğrenci katıldı.

Program; muhasebe ikinci sınıf öğrencisi Burcu CİĞERCİ’nin  sunumu ve Meslek Yüksekokulu Okulu Müdürü Prof. Dr. Menderes SUİÇMEZ’İ kürsüye daveti ile başladı.

Etkinliğin açılış konuşmasını yapan Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Menderes SUİÇMEZ, "Tecrübe Günleri 2013" kapsamında öğrencilerle, çeşitli alanlarda uzmanlaşmış ve iş hayatında  “Rol Model” olabilecek   kişileri buluşturarak, öğrencilerimizin  hayata  atılmadan önce karşılaşabilecekleri güçlükleri görebilmeleri ve iş dünyasının kendilerinden istedikleri konusunda bilgi sahibi olabilmeleri için bu tür etkinliklerin önemli olduğunu belirtti.

Daha sonra konuşmasını yapan Halkbank Çorum Şube Müdürü Cemal KAÇAY, hayatına dair yaşadıklarını öğrencilerimizle paylaşarak karşılaştığı güçlükleri ve bu güçlükleri aşmak için verdiği çabayı da anlattı.  Azmi ve çalışması nedeni ile güvenlik görevlisi olarak başladığı banka şubesine  müdür olarak atandığını söyleyen KAÇAY, öğrencilerimize başarı için çok çalışmaları gerektiğini belirterek, öğrenimlerinde başarılar diledi.

Konferans Soru-Cevap bölümünden sonra Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Menderes SUİÇMEZ'in, Cemal KAÇAY’a teşekkür plaketi takdim etmesinin ardından sona erdi.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube