Yayınlanma Tarihi: 01 Nisan 2013 Pazartesi

Rektörümüzden Eğitimci-Yazar Ethem ERKOÇ’a Ziyaret

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Reha Metin ALKAN, ilimizin tanınmış eğitimci-yazarlarından olan Ethem ERKOÇ’u evinde ziyaret etti. Rektörümüz Prof. Dr.  ALKAN, “Sayın Hocamız, eğitim ve düşünce hayatına 20'yi aşkın çok sayıda eser üreterek ve binlerce öğrenci yetiştirerek katkıda bulunan değerli öğretmen, ilahiyatçı, yazar, gazeteci, düşünce ve aksiyon adamı şeklinde açıklamada bulunarak  Ethem Erkoç hocamız için uzun süre yaptığı öğretmenliği sırasında ülkemize hizmet aşkıyla yanan çok sayıda öğrenci yetiştirmiş değerli bir öğretmen, 20'yi aşkın eseriyle edebiyatımıza büyük katkılarda bulunmuş değerli bir yazar, gazeteci, düşünce ve aksiyon insanlarımızdan birisidir” dedi. Hocamızla, pek çok zaman görüşerek değerli fikir ve görüşlerinden yararlandığını ifade eden Rektörümüz Prof. Dr.  ALKAN, Hocamızın adına bir Vefa Gecesinin düzenlenmesinin büyük bir incelik olduğunu da belirtti. Prof. Dr. ALKAN, Ethem ERKOÇ hocamıza sağlık ve başarı dolu uzun bir ömür dileyerek, etkinliği düzenleyen ve vefa duygusunu bizlere hatırlatan Ensar Vakfı Çorum Şubesine teşekkür etti.

Ethem ERKOÇ da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Üniversitemizin hızla gelişmekte olduğunu, Çorum’a büyük bir canlılık kattığını belirtti ve Rektörümüz Prof. Dr. ALKAN’a teşekkürlerini sundu.