Yayınlanma Tarihi: 01 Nisan 2013 Pazartesi

Rektörümüz Tıp Fakültesi Öğrencilerimiz İle Bir Araya Geldi

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Reha Metin ALKAN, Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesinde öğrenim görmekte olan Üniversitemiz Tıp Fakültesi öğrencileri ile Ankara'da bir araya geldi.

Rektörümüz Prof. Dr. ALKAN öğrencilere hitaben yaptığı konuşmada, Sağlık Bakanlığı ile yapılan ortak kullanım anlaşması ile Hitit Üniversitesi Tıp Fakültesi'nin oluşumuna büyük bir hızla başladıklarını ifade etti. Bu kapsamda ilk aşamada pek çok öğretim üyesinin Tıp Fakültesinde göreve başladıklarını ve yakın bir zamanda temeli atılacak olan Eğitim ve Araştırma Hastanesinin bu gelişmelere paralel olarak projelendirildiğini, tüm bu çalışmaların Tıp Fakültesi öğrencilerimizin tüm eğitimlerini ilimizde verilmesinde önemli başlangıç çalışmaları olduğunu ifade etti. Öğrencilerimizin Hitit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde stajlarını yapabileceklerini belirten Rektörümüz Prof. Dr. ALKAN, Hitit Üniversitesi olarak öğrencilerimizin her zaman yanlarında olduklarını söyledi.

Görüşmeden duydukları memnuniyeti dile getiren Tıp Fakültesi öğrencilerimiz,  Üniversite yönetimi olarak kendilerine verilen destek için teşekkür ettiler ve öğrenim süreçlerine ilişkin Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. ALKAN’a bilgi paylaşımında bulundular.

Rektörümüz Prof. Dr. ALKAN’ın, Tıp Fakültesi öğrencilerimiz ile bir araya geldiği toplantıya; Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Serdar GÜLER, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Şebnem GÜLEN, Prof. Dr. Yaşar KARAASLAN, Prof. Dr. Faruk COŞKUN, Doç. Dr. Adem ÖZKARA, Doç. Dr. Ahmet Çınar YASTI, Genel Sekreter Yardımcısı Süleyman AKYOL ve Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Hüseyin ÖZDEN de katıldı.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube