Yayınlanma Tarihi: 05 Mart 2013 Salı

Rektörümüz Hitit Üniversitesi Mezunları Derneği Başkanı Ahmet ÖLÇER ile Biraraya Geldi

Rektör Prof.Dr. Reha Metin ALKAN, Üniversitemiz İİBF İşletme Bölümü’nde Yüksek Lisans öğrencisi olan ve uzun bir süre İşletmecilik ve Girişimcilik Kulubü başkanlığı görevini sürdüren Ahmet ÖLÇER ile bir araya geldi. Rektörümüz Prof. Dr. ALKAN kısa bir süre önce faaliyete geçen Hitit Üniversitesi Mezunları ve Öğrencileri Derneği’nin kurulmasının, Ahmet ÖLÇER’in yoğun gayretleriyle olduğunu, derneğin üniversite mezunları ile üniversite ve üniversitede okuyan öğrenciler arasındaki ilişkilerin artırıp geliştirilmesine ve üniversite ile ortak çalışmaların yürütülmesine büyük katkılar sağlayacağını, kısa bir süre önce üniversitemiz bünyesinde faaliyete geçen Hitit Üniversitesi Mezunlar Ofisi ile birlikte ortak çalışmalar yürütülmesinin oldukça yararlı olacağını ifade etti.

Görüşmede Rektörümüz Prof.Dr. ALKAN, kulüp başkanı olarak öğrencilerimizle birlikte örnek pek çok projeye imza attıklarını ifade ederek, geçtiğimiz yıl kulüp başkanı olarak üniversitemizi temsilen katıldığı bütün dünyada kutlanan Global Girişimcilik Haftası nedeniyle İstanbul'da düzenlenen G3 Girişimcilik Formunda, Pegasus Havayolları Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı ile yaptığı görüşmede Pegasus Havayollarının Çorum için Merzifon Havaalanına uçuş düzenlemesi talebiyle başlatılan sürecin olumlu sonuçlanmasından büyük bir mutluluk duyduğunu ifade etti. Bu konuda kendisinin gösterdiği gayretlere teşekkür eden Prof.Dr. ALKAN, üniversitemiz öğrenci kuluplerine madden ve gönülden destek verdiklerini, bunun sonucunda da öğrencilerimizin Türkiye’de pek çok başarılı eğitsel ve sosyal projeleri başarıyla gerçekleştirdiklerini, bu başarılardan da gurur duyduklarını belirtti.

Hitit Üniversitesi Mezunları ve Öğrencileri Derneği Başkanı Ahmet ÖLÇER de, G3 Girişimcilik Formuna Rektörümüz Prof. Dr. ALKAN’ın tavsiyelerini dikkate alarak katıldıklarını ve sonrasında önemli başarıların elde edildiğini belirtti. ÖLÇER kendileri için büyük önem arz eden bu tavsiye ve destekleri daima beklediklerini dile getirerek,  Rektörümüz Prof. Dr. ALKAN’a  yapmış olduğu katkılardan dolayı teşekkür etti. 


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube