Yayınlanma Tarihi: 29 Mart 2013 Cuma

Üniversitemizde Deprem Bilinçlendirme Semineri Verildi

Üniversitemiz AKUT Öğrenci Topluluğu tarafından Meslek Yüksekokulu Konferans Salonunda “AKUT Oryantasyon Semineri, Afet Bilinçlendirme Semineri ve Seminer Teknikleri” düzenlenmiştir. Seminer AKUT Genel Merkezi Seminer Biriminden Özden CANBAZ tarafından verilmiştir.

 AKUT Oryantasyon Seminerinde AKUT idari yapısı, disiplin kuralları, afet bilinçlendirme, deprem, yangın ve sel öncesinde alınması gereken tedbirler, anında korunma yöntemleri, afet sonrası davranış biçimleri anlatılmıştır. Seminer Tekniklerinde ise Hitit Üniversitesi AKUT Öğrenci Topluluğu tarafından okullara yönelik verilecek olan seminerlerin, nasıl verileceği noktasında eğitim alınmış uygulamalar yapılmıştır.

Seminer sonrasında Hitit Üniversitesi AKUT Öğrenci Topluluğu Akademik Danışmanı Öğr. Gör. Özlem KAYA ve Kulüp Lideri Ahmet AYDIN kulüp üyeleriyle bir araya gelerek eğitim faaliyetlerinin devam edeceği mesajını verdiler. Ayrıca eğitim faaliyetlerinin dışında sosyal sorumluluk projelerinin de hızla devam edeceğini belirttiler.     


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube