Yayınlanma Tarihi: 27 Mart 2013 Çarşamba

Veteriner Hekimler Odası Yönetim Kurulu Üyeleri Rektörümüzü Ziyaret Etti

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Reha Metin ALKAN’ı, Veteriner Hekimler Odası Yönetim Kurulu üyeleri;  Hacı ÖZGÜN, Arif AKAR, Necati YÜCE ve Serdar DOĞAN makamında ziyaret etti.

Rektörümüz Prof. Dr. ALKAN, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Üniversitemiz kampüslerine ve Üniversitemiz bünyesindeki yükseköğretim kurumlarımıza ilişkin genel bilgi paylaşımında bulundu. Üniversitemizin geçmişteki eksikliklerini ortadan kaldırmak için özveri içerisinde bir çalışma gayretinde olduğumuzu belirten Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. ALKAN, Üniversitemizin; tüm sektörlerin sorunlarının çözümü konusunda gerekli gayreti ve hassasiyeti göstereceğini belirtti.

Veteriner Hekimler Odası  Yönetim Kurulu Üyeleri de, Üniversitemizde yapılan değerli çalışmalar için Rektörümüz Prof. Dr. ALKAN’a teşekkür ederek, Veteriner Hekimler Odasınca yapılan çalışmalara ve günümüz hayvancılık sektörüne ilişkin genel değerlendirmede bulundular. Avrupa’daki hayvancılığın gelişimine ilişkin veri toplayarak bunların değerlendirilmesi ve günümüz mevcut sorunlarını bu örnek çalışmalarla çözmeye çalıştıklarını açıklayan Veteriner Hekimler Odası  Yönetim Kurulu Üyeleri, böylece çevremizdeki hayvancılık sektörünün daha da güçleneceğini ve büyüyeceğini açıkladılar. 


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube