Yayınlanma Tarihi: 26 Mart 2013 Salı

Üniversitemiz Sürekli Eğitim Merkezi (HİTİTSEM) Eğitimlerine Devam Ediyor

Üniversitemiz Sürekli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi (HİTİTSEM), Üniversitemiz Daire Başkanları, Şube Müdürleri, Fakülte ve Yüksek Okul Sekreterlerimize “pratik temel İngilizce eğitimleri” ile hizmete başlamıştır. Merkezimizde, üniversitemiz akademik ve idari personeli  ile öğrencilerimize ve tüm Çorum halkına, ilimizin tüm paydaşlarına pek çok konuda eğitim/sertifika vermek üzere uzman kadrosu, teknolojik altyapı ve kar amacı gütmeyen hizmet anlayışıyla eğitimler düzenlenmektedir.

Üniversitemiz Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi’nde (HİTİTSEM) tüm altyapı çalışmaları tamamlanmış olup, aşağıda belirtilen 14 (ondört) farklı kurs verilmektedir.

-          Hafta İçi Akşam İngilizce Kursu

-          İleri Düzey Microsoft Access ve VBA Kodlama,

-          İleri Düzey Microsoft Excel ve VBA Kodlama,

-          Temel MATLAB Programı Eğitimi,

-          SPSS Temel Düzey Eğitimi,

-          SPSS İleri Düzey Eğitimi,

-          AMOS ve Yapısal Eşitlik Modeli Eğitimi,

-          Microsoft Visual Studio ile Web Tasarımı ve Kodlama Eğitimi,

-          Genel İngilizce, Hafta Sonu

-          Diksiyon Kursu,

-          Ebru Kursu,

-          Mental Aritmetik Eğitimcilerin Eğitimi Kursu

-          Temel Osmanlıca Kursu

-          Arapça Kursu verilmektedir.

Üniversitemiz Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi’nde (HİTİTSEM) ayrıca aşağıda belirtilen kurslar da verilecektir.

-          Sağlık Bakanlığı Sertifikalı İlk Yardım Kursu,

-          Yabancı Dil Sınavı (YDS)  Hazırlık Kursu,

-          İlköğretim ve Ortaöğretim Öğrencilerine İngilizce Kursu

-          Etkili Konuşma Kursu

-          Müşteri İlişkileri Yönetimi Kursu

-          AutoCAD Kursu

-          Müzik Enstrümanı Çalma Kursu

-          Konservatuvar Sınavları Hazırlık Kursu

-          Akademik Makale Yazım Kursu

-          Yabancı Dil Hazırlık Atlama Kursu

Üniversitemiz Sürekli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi (HİTİTSEM) tarafından verilmekte olan kurslarımızdan, Sevgi Evlerinden her bir kurs için, bir öğrencimiz sosyal sorumluk bağlamında ücretsiz olarak faydalanmaktadır.

Avrupa Birliği 66. Sertifika Programı HİTİTSEM bünyesinde gerçekleştirilmekte olup, genel katılımlı ve ücretsiz olarak verilmektedir. Ankara’daki üniversitelerden gelen, alanında tecrübeli öğretim üyeleri tarafından verilecek olan eğitim 5 gün boyunca devam ederken alınan bilgiye göre ortalama 100 kişiye sertifika verilecektir.

Yaygın kurslara ek olarak, üniversite-sanayi, üniversite-kamu kurumları işbirliği kapsamında özel ve kamu kurumlarının her türlü eğitim, sınav ve danışmanlık taleplerine cevap verebilecek olan Üniversitemiz Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi’nde (HİTİTSEM), hafta içi/hafta sonu, gün içi/akşam eğitimler verilebilmekte olup ayrıca Merkezimize, gelen taleplere göre de her türlü kurslar da Merkezimizde veya istenilen yerlerde verilebilecektir.

Üniversitemiz Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi’nde (HİTİTSEM) verilen yabancı dil eğitim kurslarında Cambridge Üniversitesi ders materyalleri kullanılmakta, akıllı dokunmatik LED televizyonlarla (160cm) yazılım tabanlı eğitim verilmektedir.

Amaçları doğrultusunda gerekli olan tüm teknolojik altyapıya sahip çok amaçlı sınıflar ile laboratuvarların yer aldığı binada, en fazla 15-20 kişilik eğitim grupları oluşturularak hizmet verilmekte olup HİTİTSEM binasında sağlanan kablosuz internet bağlantısının yanı sıra, her sınıf için ayrı klima ve havalandırma sistemi kurulmuş ve merkezi ısıtma sistemi ile jeneratör bulunmaktadır. Merkezimiz 24 saat kamera kayıtları ile kontrol edilmektedir.

Merkez bünyesinde gerçekleştirilecek tüm çalışmalar ile güncel haber ve duyurulara, Merkezin www.hititsem.hitit.edu.tr adresinden veya 0 364 222 10 00 nolu telefondan ulaşılabilmektedir. 



HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube