Yayınlanma Tarihi: 22 Mart 2013 Cuma

Üniversitemiz İskilip MYO Gönül Elçileri Projesi Kapsamında Yaşlı Bakım Evini Ziyaret Etti

Çorum Valisi Sayın Sabri BAŞKÖY’ün eşi Fatma BAŞKÖY Yüksekokulumuzu ziyaret ederek Gönül Elçileri Projesi kapsamında bilgilendirme toplantısı yaptı. Toplantıya Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Çorum İl Müdür Yardımcısı Hülya ÖRS, İskilip Kaymakamının Eşi Yasemin YILMAZ, İskilip te faaliyet gösteren Açelya Derneğinin yöneticileri ve Meslek Yüksekokulumuz öğretim elemanları ve öğrencileri katıldı. Bilgilendirme toplantısı sonunda Meslek Yüksekokulumuz öğrencileri internet üzerinden üyelik formu doldurarak kampanyaya katıldı. Daha sonra İskilip MYO Geleneksel El Sanatları Programı öğrencileri tarafından yapılan çalışmaların sergilendiği mini sergiyi gezen Sayın Fatma BAŞKÖY ve beraberindekiler, öğrenci çalışmalarıyla ilgili beğenilerini ifade ettiler. Günün sonunda Sayın Fatma BAŞKÖY, misafirler ve İskilip MYO öğretim elemanları ve öğrencileri Gönül Elçileri Projesi kapsamında İskilip Belediyesi tarafından faaliyet gösteren yaşlı bakım evine ziyarette bulundular. Duygusal anların yaşandığı ziyaretten sonra İskilip MYO öğrencileri Gönül Elçileri Projesi kapsamında düzenli olarak yaşlı bakım evine bulunmayı kararlaştırdılar.