Yayınlanma Tarihi: 22 Mart 2013 Cuma

“Toplum Kalkınmasında Gönül Elçileri” Projesinin Tanıtımı İlahiyat Fakültemizde Devam Etti

Başbakanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın eşleri Sayın Emine ERDOĞAN’ın himayelerinde, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından toplumda gönüllülük kavramına yönelik farkındalığın geliştirilmesi, toplumsal kalkınmaya katkı sağlayacak gönüllü sayısının artırılması, insan kaynağı ihtiyacının güçlendirilmesi ve gönüllü çalışmanın yaygınlaştırılması amacıyla başlatılan ve ilimizde Sayın Valimiz Sabri BAŞKÖY’ün eşleri Fatma BAŞKÖY hanımefendinin sorumluluğunda yürütülmekte olan “Toplum Kalkınmasında Gönül Elçileri” projesinin tanıtımı, Üniversitemiz İlahiyat Fakültesi Konferans Salonunda yapılan etkinlikle gerçekleştirildi.

Sayın Valimiz Sabri BAŞKÖY’ün eşleri Fatma BAŞKÖY hanımefendi, “Toplum Kalkınmasında Gönül Elçileri” projesi hakkında genel bir bilgi vererek, bu sayısal içerikli hizmet yarışında geri kalmak istemediklerini dile getirdi. Sayısal çokluğun beraberinde proje üretimini de getirdiğini ve bunu çok önemsediklerini belirten BAŞKÖY, Fakültemiz öğrencilerinin projeye destek sağlayacakları konusunda ümitli olduğunu dile getirerek projeye destek istedi.

Çorum Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Hülya ÖRS, İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mesut OKUMUŞ, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Ferit USLU ve çok sayıda akademik personel ile öğrencilerin katıldığı tanıtım toplantısında, başta Sayın Prof. Dr. Mesut OKUMUŞ ve Doç. Dr. Ferit USLU olmak üzere diğer akademisyenler ve öğrencilerimiz Gönül Elçisi olması ile ilgili internet kayıtları yapıldı.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube