Yayınlanma Tarihi: 21 Mart 2013 Perşembe

Üniversitemiz Meslek Yüksekokulu Sevgi Evleri Çocuklarıyla Tiyatroda Buluştu

T.C. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından yürütülen “Toplum Kalkınmasında Gönül Elçileri Projesi” kapsamında Üniversitemiz Meslek Yüksekokulu Gönül Elçileri, Sevgi Evlerindeki çocuklarımızla tiyatroda bir araya geldiler. Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlileri ve Öğrencileri, Sevgi Evlerindeki çocuklarla birlikte tiyatroya katılarak hoşça vakit geçirdiler. Oyun sonunda tiyatro oyuncularıyla bir araya gelen Sevgi Evleri çocuklarımız oyun hakkında konuşarak bol bol fotoğraf çektirdiler.

Düzenlenen programa Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Menderes SUİÇMEZ, Meslek Yüksek Okulu Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Nevzat KOÇAK, Sevgi Evleri Erkek Yetiştirme Yurdu Müdür Yardımcısı Adem ÖZTÜRK, İİBP Bölüm Başkanı Yard. Doç. Dr. Öznur SAKINÇ ile Üniversitemiz akademisyenlerinden Öğr. Gör. Özlem KAYA, Öğr. Gör. İsmail YILDIRIM ve çok sayıda öğrenci katıldı.