Yayınlanma Tarihi: 15 Mart 2013 Cuma

Hitit Gazeteciler ve Yayıncılar Derneği Rektörümüzle Bir Araya Geldi

 

Hitit Gazeteciler ve Yayıncılar Derneği Başkanı Tugay AFAT ve dernek üyeleri Hacı ODABAŞ, Hakan AKSU, Satılmış İNANÇ, Volkan SINAYUÇ, Kubilay OLCAN, Fatih AKBAŞ, Ömer DOĞAN, Birkan DEMİRCİ ve Özer ÖZSARAY Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin ALKAN’ı makamında ziyaret etti.

Üniversitemiz Rektörü Prof.Dr. ALKAN ziyarette, üniversitemizde gerçekleştirilen çalışmalar hakkında genel bilgi paylaşımında bulunarak, üniversitelerin toplumların gelişmesinde çok önemli bir rol üstlendiklerini, gelişmiş ülkelerin hemen hepsinin gelişmiş üniversitelere sahip ülkeler olduğunu ifade ederek, ilimizde yerel medyanın çok başarılı, örnek gösterilebilecek düzeyde çalışmalarını gerçekleştirdiğini ifade ederek, medyamızın üniversitemize göstermiş olduğu yakın ilgiden, görüş ve önerileriyle verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ettiğini, bu ilginin farklı işbirlikleriyle devam etmesini istediğini belirtti.

Hitit Gazeteciler ve Yayıncılar Derneği Başkanı Tugay AFAT ise, “daha öncesinde şehrimizde üniversite diyeceğimiz bir kurum yoktu,  -şuan sizle kurulan- bir üniversiteye Çorumlunun sahip çıktığını düşünüyorum. Hitit algısını benimsedik, Hitit Üniversitesi’ni kendi üniversitemiz olarak görüyoruz. Çorumlular bu yolda hızlı adım atarak, iyi bir yol kat etti. Yaşadığı şehri üniversitesi ile bir araya getiren bir Rektörümüz var. Şu ana kadar atılan adımlar çok güzel, daha öncesinde, üniversite ulaşılmaz bir yerdeydi, şimdi halkıyla, sanayisiyle entegre olmuş bir üniversitemiz var. Üniversitemiz Rektörü, Çorumluyla temasa geçti ve bu temas iletişimi sağladı, fiziki gelişme de beraberinde geldi ve bu gelişmelerin daha da devam edeceğine inanıyoruz. Biz kendi kategorileri arasında Hitit Üniversitesinin öne geçtiğini ve Hitit Üniversitesini bilinçli bir şekilde tercih eden öğrenci sayısının her geçen gün arttığını biliyoruz. Bu başarılar bizleri çok sevindiriyor, bizler üzerimize düşeni yapacağız, Üniversitemize ve şehrimize yaptığınız hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Rektör Prof.Dr. ALKAN, dernek üyelerinin ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, her zaman her vesile ile birlikte olmaktan mutlu olacaklarını ifade etti.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube