Yayınlanma Tarihi: 13 Mart 2013 Çarşamba

Osmancık Ömer Derindere Meslek Yüksekokulunda 12 Mart İstiklal Marşının Kabulü Coşkuyla Kutlandı

Şanlı Türk Milletinin ebedi duygularının destanı İstiklal Marşının 12 Mart 1921 Günü TBMM tarafından kabul edilişinin 92. Yıldönümü Öğretmen Dursun ARSLANER tarafından tertip edilen bir programla kutlandı.

ARSLANER  konuşmasında, “Mehmet Akif’in “Hakkıdır, hür yaşamış bayrağımın hürriyet. Hakkıdır, Hakka tapan milletimin istiklal” mısralarıyla tarih boyunca “Hürriyet” ve “Bağımsızlık” duygularından asla vazgeçmemiş Türk Milletine miras bıraktığı İstiklal Marşımızın ebediyen coşkuyla söylenip, Şanlı Türk Bayrağının semalarda dalgalanacağını” ifade etti. Mehmet Akif’in hayatını ve İstiklal Marşının yazılış öyküsünü belgesel ve konuşmalarıyla paylaşarak, çeşitli slayt gösterileri ve video görüntüleriyle günün anlam ve önemini tüm duygusuyla yansıttı.

Programda Yüksekokul öğrencileri Emre YOLCU, Sercan TULUM ve tüm Yüksekokul öğrencileri hep bir ağızdan İstiklal Marşımızı coşkuyla okudular.

Yüksekokul personeli ve öğrencileri tarafından heyecanla takip edilen program sonunda Yüksekokul Müdürü Öğr. Gör. Dr. S. Oğuzhan KIVRAK, Dursun ARSLANER ’e çiçek takdim etti.

 


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube