Yayınlanma Tarihi: 11 Mart 2013 Pazartesi

Üniversitemiz, Bölge Üniversiteleri Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanları “II. İstişare Toplantısı”na Ev Sahipliği Yaptı

Geçen yıl Üniversitemiz ev sahipliğinde birincisi gerçekleştirilen “Bölge Üniversiteleri Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanları İstişare Toplantısı”nın ikincisi de Üniversitemiz ev sahipliğinde Evran, Amasya, Bozok, Çankırı Karatekin, Erciyes, Gaziosmanpaşa, Hitit,  Nevşehir, Ondokuz Mayıs, Ordu ve Sinop Üniversiteleri Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlıklarının katılımı ile gerçekleştirildi.

Toplantı öncesinde Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Hüseyin ÖZDEN tarafından katılımcı üniversitelerin daire başkanları ve şube müdürlerine yeni hizmete giren Rektörlük Binası ve binada yer alan yemekhane ve mutfak hakkında detaylı bilgi verildi.

Toplantıda, sağlık kültür ve spor dairesi başkanlıklarının iş ve işlemleri ile ilgili uygulamalarda karşılaşılan sorunlar ve bu sorunların çözümü için bilgi paylaşımı ve işbirliği yapılması benimsendi. Ayrıca, bahar şenliklerinin organizasyonu ile ilgili ortak hareket etme konusunda fikir birliğine varıldı.

Katılımcılar tarafından İstişare Toplantısının verimli geçtiği ve bu tür etkinliklerin Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanlıklarında uygulama birliği getireceği dile getirilerek, bir sonraki toplantının Nevşehir Üniversitesinde yapılması öngörülmüştür. 


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube