Yayınlanma Tarihi: 11 Mart 2013 Pazartesi

Osmancık Ömer Derindere MYO’dan Çorum SMMMO’ya Ziyaret

Osmancık Ömer Derindere MYO öğretim görevlileri ve öğrencileri 1-7 Mart Muhasebe haftasında Çorum Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası’nı ziyaret etti.

Ziyarete Osmancık Ömer Derindere Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör.Dr. S. Oğuzhan KIVRAK, Öğr. Gör. Emre DEMİR, Öğr. Gör. İlknur KILIÇ, Öğr. Gör. A. Erkan CİHANGİR, Öğr. Gör. Nazlı PEHLİVAN YİRCİ ve Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı öğrencileri katıldı.

Osmancık Ömer Derindere Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör.Dr. Oğuzhan KIVRAK, SMMMO Başkanı Muzaffer YILDIRIM’ın şahsında bütün Mali Müşavirlerin Muhasebeciler gününü kutladı. Düzenlenen seminer programının öğrencilerin vizyonlarının gelişmesine katkıda bulunacağını düşündüğünü ifade eden KIVRAK, Muzaffer YILDIRIM’a ev sahipliğinden dolayı teşekkür etti.

SMMMO Başkanı Muzaffer YILDIRIM da, bu tür etkinliklere önem verdiklerini meslek hayatına yeni başlayacak olan gençler için bütün imkanlarını seferber edeceklerini söyleyerek, öğrencilere başarı dileklerinde bulundu.

Daha sonra öğretim görevlileri eşliğinde öğrenciler, eğitim sürecinde görmüş oldukları Sekreterlik Bilgisi, Yönetici Sekreterliği, Büro Yönetimi, Bürolarda Teknoloji Kullanımı ve Genel Muhasebe dersleri kapsamında düzenlenen seminer programına katıldılar.

Çorum SMMMO Başkanı Muzaffer YILDIRIM tarafından verilen seminerde öğrenciler büro yönetimi, mali müşavir asistanlığı, serbest muhasebecilik, mali müşavirlik ve yeminli mali müşavirlik mesleği ile ilgili bilgi alarak merak ettikleri soruları yönelterek okulda edindikleri teorik bilginin, iş yaşamında uygulanışını bire bir izleme şansını da buldular.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube