Yayınlanma Tarihi: 21 Şubat 2013 Perşembe

“Dünya Matematik Olimpiyatı” Şampiyonlarından Rektörümüze Ziyaret

Amerika'nın Lincoln eyaletinde bulunan Nebraska Üniversitesi'nin bu yıl 28'ncisini düzenlediği “Dünya Matematik Olimpiyatı”nda; 4 altın, 1 gümüş, 1 bronz madalya kazanan Çorum Özel Samanyolu Koleji öğrencileri, Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin ALKAN’ı makamında ziyaret ettiler.

Çorum Özel Samanyolu İlköğretim Okulu Müdürü Erdal ÖĞÜLMÜŞ eşliğinde gerçekleştirilen ziyarette; ÖĞÜLMÜŞ, okullarının ve öğrencilerinin başarılarının temelinde okul, aile ve öğrenci birlikteliği olduğunu açıkladı.

Rektörümüz Prof. Dr. ALKAN da, bu ziyaretten ve öğrencilerimizin başarılarından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, öğrencilerimizi ve bu başarıda emeği geçen herkesi tebrik etti. Rektörümüz Prof. Dr. ALKAN, bu güzel çalışmalar ve sonrasında hak edilen başarılarla hep birlikte daha güzel yerlere geleceklerini belirtti.