Yayınlanma Tarihi: 21 Şubat 2013 Perşembe

Çorum Tabipler Odası Yönetim Kurulu Üyelerinden Rektörümüze Ziyaret

Çorum Tabipler Odası Yönetim Kurulu Üyelerinden oluşan heyet Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin ALKAN’ı makamında ziyaret etti. Rektörümüz Prof. Dr. ALKAN, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Üniversitemizde gerçekleştirilen çalışmalara ilişkin bilgi paylaşımında bulundu. Rektörümüz Prof. Dr. ALKAN konuşmalarında, Üniversitemiz Tıp Fakültesinde gerçekleştirilen önemli operasyonlardan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Üniversitemiz için Çorum için bu gelişmelerin büyük önem ve yarar sağladığını dile getirdi.

Günümüzde toplam kalitenin önem arz etmekte olduğunu ve herkesin aynı bakış açısıyla koşturması gerektiğini dile getiren Rektörümüz Prof. Dr. ALKAN, konulara bütüncül bakarsak, top yekûn bir gelişme olacağını ve hep birlikte Çorum için Üniversitemiz için olumlu işler yapacaklarına inandığını belirtti. Rektörümüz Prof. Dr. ALKAN konuşmalarına bizim ortak paydamız bilimdir, ortak dili konuşuyor olmamız, hepimizin bir araya gelerek ne yapabilirizi konuşuyor olmalarının önemine değinerek, gerçekleştirdikleri ziyaretten dolayı heyet ekibine teşekkür etti.

 Çorum Tabipler Odası Yönetim Kurulu Üyeleri de, birlikte çalışmanın, işbirliği içerisinde çalışmanın kurumları daha ileri taşıdığını belirterek, bu irtibat ve bu pozitif bakışın insanlarımıza daha fazla fayda sağlayacağına inandıklarını dile getirdiler. Ziyaretçi heyeti Rektörümüz Prof. Dr. ALKAN’a çalışmalardan dolayı teşekkür ederek, gerçekleştireceği çalışmalarında da başarılar dilediler.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube