Yayınlanma Tarihi: 20 Şubat 2013 Çarşamba

Rektörümüzden İl Genel Meclis Başkanına Ziyaret

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Reha Metin ALKAN, İl Genel Meclis Başkanı Mustafa EKER’i makamında ziyaret etti. Rektörümüz Prof. Dr. ALKAN, Üniversitemizin bilimsel faaliyetlerle gündeme gelmesi gerektiğini, toplumumuzun Üniversitemizden beklenti içinde olduğunu, günümüzde fizibilite çalışmalarının büyük önem arz ettiğini ve bu anlamda Üniversitemize kurulan Teknokent’in toplumumuza büyük katkı sağlayacağını belirtti. Rektörümüz Prof. Dr. ALKAN konuşmalarına, Üniversitemizin bu faaliyetlerinde bize her türlü desteği sağlayarak, Üniversitemize verdiği katkılardan dolayı İl Genel Meclis Başkanı Mustafa EKER’ie teşekkür etti.

İl Genel Meclis Başkanı Mustafa EKER de, Ülkeye yapılan hizmet ve katkının önemli olduğuna değinerek, tüm kamu kuruluşlarına görev düştüğünü ve bu çalışmada da kendilerinin üzerine düşeni memnuniyetle yapacaklarını dile getirdi. EKER konuşmasına Üniversitemiz için, Çorum için gerçekleştirilen bu değerli çalışmaları memnuniyetle gördüklerini belirterek, çalışmalarından dolayı Rektörümüz Prof. Dr. ALKAN’a teşekkür etti ve gerçekleştireceği çalışmalarda başarılar diledi.