Yayınlanma Tarihi: 18 Şubat 2013 Pazartesi

Hitit Üniversitesi Tanıtım Etkinliklerine Devam Ediyor

Üniversitemizi tercih edecek öğrencilerimizin daha bilinçli tercih yapmalarını sağlamak amacı ile Üniversitemiz Amasya’da,  “Üniversite Tanıtım Etkinlikleri”ne devam etti.

 Üniversitemiz öğretim üyelerinden Öğr. Gör. Uğur DEMİRAL, Öğr. Gör. Neslihan YILMAZ, Öğr. Gör. Ahmet AKNER, Öğr. Gör. Derviş EROL ve Basın ve Halkla İlişkiler Biriminden Kadir GÜNKURUSU’ nun katılımıyla gerçekleşen etkinlikler, Amasya ili merkezinde yer alan yedi lisede gerçekleştirildi.

Etkinlikte Üniversitemiz yükseköğretim programları ve Üniversitemizin öğrencilerimize sunduğu imkânlardan bahsedilerek, Hitit Üniversitesinde öğrenci olmak anlatıldı. Etkinlikler öğrencilere yapılan sunum ve sonrasında soru ve cevap şeklinde gerçekleşti. Ekinliklere katılan öğrenciler, gerçekleştirilen organizasyondan duydukları memnuniyeti dile getirerek, bu çalışmalardan dolayı Üniversitemize teşekkür ettiler.

Etkinlikte görevli Üniversitemiz öğretim görevlileri, organizasyonun öğrencilerimiz içinde,  kendileri  içinde memnuniyet verici olduğunu dile getirerek, Üniversitemizi tercih yapacak öğrencilere katkı sağlayacağına inandıklarını belirttiler. Üniversitemizin bir sonraki tanıtım etkinliğinin Tokat ile devam edeceğini belirttiler.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube