Yayınlanma Tarihi: 12 Şubat 2013 Salı

Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı Öğrencileri Antalya’da

Üniversitemiz Meslek Yüksekokulu Turizm ve Otel İşletmeciliği programından 16 öğrencimizin katılımıyla 04 - 09 Şubat 2013 tarihleri arasında Üniversitemiz öğrencilerin sektörü daha yakından tanıması, sektörün gelişimini yerinde incelenmesi ve öğrencilerin mezuniyet sonrası bilgi ve farkındalığının artırılması amacıyla bir teknik gezi düzenlenmiştir. Bu gezide öğrencilerimize bölüm öğretim görevlileri Ayhan BAŞÇI, Yusuf ORMANKIRAN ve Hitit Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı Şube Müdürü Adil ÜNAL eşlik etmiştir.

Gezinin ilk iki gününde Side’de Vera Stone Palace Hotel’de konaklanmıştır. Grup otelin operasyon müdürü Sayın İbrahim SÜTÇÜOĞLU tarafından karşılanmış ve otel ile ilgili tüm bilgileri yerinde uygulamalı olarak aktarmıştır. Öğrenciler 5 yıldızlı ve her şey dahil sistemle çalışan bir kıyı otelinin tüm departmanlarının işleyişini yerinde görme imkanına sahip olmuşlardır. Grup, son gün Antalya merkezde yer alan üç yıldızlı yarım pansiyon çalışan bir şehir oteli olan Suite Laguna Hotel’de konaklayarak, burada da çalışmaları yerinde incelemiştir.

Ayrıca teknik gezi dahilinde Antalya’nın tarihi turistik yerlerinden olan Side, Perge ve Aspendos antik kentleri, Düden ve Manavgat Şelaleleri, Antalya Arkeoloji Müzesi, tarihi limanı ve Kaleiçi ziyaret edilmiştir. 


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube