Yayınlanma Tarihi: 05 Aralık 2013 Perşembe

“Engelsiz Üniversite Farkındalık Buluşmaları” İlahiyat Fakültesi’nde Başladı

Üniversitemiz Engelli Öğrenci Birimi Koordinasyonu etkinlikleri kapsamında düzenlenen “Engelsiz Üniversite Farkındalık Buluşmaları”nın ilki İlahiyat Fakültesi’nde gerçekleştirildi.

Akademisyen ve öğrencilerin engelli yaşamın güçlüklerine ve yükseköğretimde engelli öğrencilerin karşılaştıkları zorlukların fark edilmesine yönelik olarak gerçekleştiren etkinliğe katılım oldukça yoğundu.

Toplantının açılış konuşmasını yapan İlahiyat Fakültesi Engelli Öğrenci Birimi temsilcisi Doç. Dr. Adem Korukçu, mesleki bilgi ve beceri ile entelektüel birikim sağlayan üniversitenin, engellilerin yaşama bağlanmalarındaki önemine vurgu yaptı.

Toplantının konuşmacısı olan Engelli Öğrenci Birimi Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Nur Şat da Türkiye’de yükseköğretimde okuyan gençlere sunulanlar, başarılanlar ve gelecekte yapılması gerekenleri belirterek Üniversitemizin bu konuda yaptığı çalışmaları bunlarla nelerin hedeflendiğini dinleyicilere aktardı. Katılımcıların yönettiği soru cevap bölümünün ardından etkinlik sona erdi.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube