Yayınlanma Tarihi: 31 Aralık 2013 Salı

Üniversitemiz Tanıtım Etkinliklerine Adana İle Devam Etti

Türkiye’nin dört bir yanında düzenlenen eğitim fuarlarına katılan Üniversitemiz, Çukurova Üniversitesi Sakıp Sabancı Spor ve Sergi Sarayı’nda gerçekleştirilen “Educaturk Adana Yükseköğretim Fuarı”nda öğrencilerle buluştu.

Gerçekleştirilen eğitim fuarına Fen Edebiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Naki Çolak, İktisadi ve İdari Birimler Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Selçuk Kendirli, İktisadi ve İdari Birimler Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Hülya Çağıran Kendirli, İktisadi ve İdari Birimler Fakültesi Öğr. Gör. Hakan Turan ve Basın ve Halkla İlişkiler Birimi personeli Kadir Günkurusu katıldı.

Her yıl yenilenen tanıtım materyalleri ve stant tasarımıyla katıldığı tanıtım etkinliklerinde ziyaretçilerin dikkatlerini çeken Üniversitemiz, Adana’da gerçekleştirilen eğitim fuarında da öğrencilerin ve rehber öğretmenlerin ilgi odağı oldu.

Düzenlenen eğitim fuarında birçok devlet ve vakıf üniversitesi yer alırken, standımızı ziyaret eden öğrencilere, öğrenci velilerine ve rehber öğretmenlere Üniversitemiz hakkında tanıtıcı bilgiler verildi.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube